מה צריך יותר ממנה קטנה וחמודה מכל הטוב שהקיץ מביא עימו? הנה מתכון שמתאים גם מתאים גם כהפעלה לחופש לילדים חובבי הג'אנר. 

מה צריך?

עגבניות שרי
מלפפונים
זיתים (אני השתמשתי במגולענים משימורים שמכילים רק מים ומלח, אפשר להשקיע יותר באיכות הזיתים אם יש לכם זמן וכוח)
ממרח פסטו (ריחן +פטרוזיליה+צנוברים+מלח+שמן זית)
ממרח פלפלים (פלפלים קלויים וקלופים+פטרוזיליה+שום+מלח)

מיני ממולאים. צילום: ענת לשם

איך מכינים?

חותכים את השרי ומרוקנים בעזרת סכין. בכל שרי תוקעים זית מגולען.
חותכים את המלפפון ומרוקנים בעזרת סכין או כפית פריזיין.
ממלאים את השרי והמלפפונים בפסטו, ממרח פלפלים, או כל ממרח אהוב אחר.
מסדרים יפה - ומגישים.

ענת לשם - נטורופתית, בישול צמחוני וטבעוני, בעלת קליניקת מעגל החיים - מרחב נעים ומאפשר לטיפולים ופעילויות בתחומי הגוף, הנפש, היצירה וכל מה שבינהם.