לא תמיד יש לנו זמן למתכונים ארוכים וסבוכים, במיוחד כשיש ברקע ילדים (וגם מבוגרים) רעבים במיוחד. אז הנה מתכון זריז, טעים ושגם לא עושה בלגן במטבח.

פסטה מבושלת ברוטב עגבניות בסיר אחד

מה צריך?

חבילת ספגטי דקים

1 בקבוק מחית עגבניות קלה (של MOTTI)

2 כפות גדושות רסק עגבניות

4 שיני שום כתושות

6 כפות שמן זית

3 כפות סילאן+1 כפית שטוחה מלח

2.5 בקבוקים של מים (מהבקבוק הריק של המחית עגבניות)

פסטה מבושלת ברוטב עגבניות. צילום: אלונה זוהר

איך מכינים?

בסיר עמוק לחמם את השמן זית. להוסיף את השום הכתוש. להוסיף את המחית עגבניות ואת הרסק עגבניות ולערבב להוסיף הסילאן והמלח. להוסיף את המים ולערבב. להביא לרתיחה. להוסיף פנימה את הפסטה ולבשל תוך כדי ערבוב עד שהפסטה תהיה מוכנה. כ- 10 דקות.

אלונה זוהר, אמא ל-3, חיה, נושמת ויוצרת אוכל. בעלת סטודיו לעיצוב ומזה מספר שנים מתמקדת באהבתה הגדולה למטבח ולאוכל. למתכונים נוספים אתם מוזמנים לבקר כאן.